torsdag 29. juli 2010

Lime, turkis og litt rosa



Sketchy Colors utfordring # 31 har i juli fargene Lime Turkis og litt Rosa og etter ei skisse fra Maya. I Tillegg en skjult tekst/hilsen på kortet.
Turkis kartong , cutlebugEmbossing polka, MME pyntepapir.
Stemplet FloralTurtle fra WhipperSnapper og stanset ut med Spellbinders ScallopedCircles, malt med LuminArte-PearBlossom og Dist.Ink-PeeledPaint.
Lime Blonde og brads. MarthaStewart punch-sommerfugl-
Takker så mye for hyggelige komentarer og fortsatt God sommer alle sammen!

mandag 26. juli 2010

KortOmania`s utfordring #20


Måtte lage ett kort av de flotte pyntearkene jeg fikk i premie av KortOmania. Både motivet og pyntearket er fra 3ndypapir. Ellers har jeg brukt Red stickers til teksten gratulerer og en gammel rød knapp.
Legger dette inn hos KortOmania`s utfordring #20, som denne gang er etter ei skisse.

mandag 19. juli 2010

Til Brudeparet




Nå er sommerferien over, hatt det kjempefint med variert vær på hytta. Fikk malt kjøkkeninnredning og ble så fornøyd. Hadde og noen dager i Trondheim hos sønnen, fikk da se både bymarka og IKEA...

Lagde dette kortet rett før ferien. Hvit embossing - tekst og glassene.
Gull-embossing på hjertene, hjørner og kantene. Har igjen brukt brun pose, mønsterpapiret er MagnoliaInk..

Fortsatt God sommer alle sammen!

søndag 4. juli 2010

Bokser til penner og tusjer

Hei alle blogvenner, jeg har nå hatt min første uke ferie på hytta
Har hatt både regn og sol, men faktisk mest av sola... Har fått malt kjøkkeninnredningen som planlagt, og ble fornøyd med resultatet -men ev. flislegging mellom skapene står igjen.

Scrappesakene står igjen hjemme, men symaskina og dataen er med. Har her mobilt brebånd -men det går så sent.. får da følgt med litt hva som skjer.
Disse boksene er noe jeg har laget tidligere. Cafe au lait-bokser som har en fin størrelse til tusjer og penner. Ha en fortsatt god sommer alle sammen!